Iris Hond Beeld © RTL Boulevard

Iris Hond schrijft muzikale brief aan getroffen theaters

19 oktober 2020 15:12

'A Letter of Hope', dat is de titel van de muzikale brief die pianiste Iris Hond (33) heeft geschreven aan de theaters en concertzalen die hard worden geraakt door de coronacrisis. Het liedje is vanaf maandag op het YouTube-kanaal van Iris te beluisteren.

"We gaan door een heel moeilijke en onzekere tijd"

"We gaan door een heel moeilijke en onzekere tijd. Dat geldt voor ons, de artiesten, maar natuurlijk ook voor de theater- en concertzalen die niet alleen het publiek, maar ons ook altijd fantastisch onderdak bieden", zegt Iris in een verklaring. "Daarom wilde ik deze muzikale brief schrijven, om hen een hart onder de riem te steken en omdat ik hoop dat we heel gauw weer mooie avonden in het theater gaan beleven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pianiste Iris Honds leven veranderd na datingprogramma

Eerder deze maand begon de reprisetour Home waarin de muzikale brieven van Iris centraal staan. Door de aangescherpte coronamaatregelen moesten de voorstellingen echter weer worden verplaatst.

Iris kwam in een mediastorm terecht nadat bekend werd dat ze een affaire had gehad met Marco Borsato. In juli gaf ze antwoord op de vraag hoe het nu met haar ging. Je ziet het in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Iris Hond: 'Leven stond letterlijk even op pauze'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!