Adele Beeld © Getty Images

Adele stelt fans teleur in Saturday Night Live: album nog niet af

26 oktober 2020 10:40

Haar gewichtsverlies was een bruikbaar onderwerp voor Adele (32), die zaterdag de Amerikaanse comedyshow 'Saturday Night Live' presenteerde. De zangeres, die voor het eerst sinds 2016 op televisie verscheen nadat ze flink wat kilo's is afgevallen, maakte er volop grapjes over.

"Vanwege alle Covid-beperkingen mocht ik niet veel bagage mee en kon ik maar de helft van mezelf meenemen"

"Ik weet dat ik er echt heel anders uitzie sinds jullie me voor het laatst hebben gezien", zei Adele terwijl ze het podium betrad. "Maar vanwege alle Covid-beperkingen mocht ik niet veel bagage mee en kon ik maar de helft van mezelf meenemen", grapte ze. "En dit is de helft die ik heb gekozen."

Adele is terug van weggeweest

02:42
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Alles wijst erop dat Adele na dit weekend met nieuw album komt

Adele zei ook dat ze het heel bijzonder vond om deel uit te maken van de show die twaalf jaar geleden voor haar doorbraak in de Verenigde Staten zorgde. "Ik was de muzikale gast in 2008 toen Sarah Palin bij Tina Fey kwam," legde ze uit. "Dus waarschijnlijk stemden een paar miljoen mensen af op het programma om daar naar te kijken. En ja, de rest is geschiedenis."

Eerder gaf Adele al aan hoe spannend ze het vond dat ze deze keer de show mocht hosten. Maar het voelde voor haar nu als het juiste moment. "Want als er ooit een tijd is geweest voor ons allemaal om jezelf in het diepe te gooien en er het beste van te hopen, dan is het wel in 2020, toch?", zei ze vorige week.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adele geeft na transformatie eindelijk haar afvalgeheim prijs

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!