Famke Louise Beeld © Hollandse Hoogte

Famke Louise 'opgelucht' dat relatie Trè Samuels voorbij is

28 oktober 2020 20:54

Eerder vandaag kon RTL Boulevard al melden dat de relatie van Famke Louise en Trè Samuels op de klippen is gelopen. De 21-jarige zangeres reageert nu exclusief bij RTL Boulevard op het nieuws.

"Diegene weet heel goed dat ze uit mijn naam dit niet had mogen doen"

Hoewel een contactpersoon van de zangeres eerder vandaag nog beweerde dat de Australische rapper besloten had een punt achter de relatie te zetten omdat hij alle aandacht 'te intens' vond, laat Famke zojuist weten aan RTL Boulevard dat er in het eerdere statement onjuiste informatie staat. "Diegene weet heel goed dat ze uit mijn naam dit niet had mogen doen", aldus de 'Op Me Monnie'-ster.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Relatie Famke Louise en rapper Trè Samuels is voorbij

Volgens Famke hebben zij en Trè namelijk samen hun relatie beëindigd. De zangeres vertelt dat het mis ging nadat het management van haar ex probeerde de leiding over haar te nemen toen ze erg kwetsbaar was na de breuk met haar voormalige management SPEC en de #ikdoenietmeermee-actie. "De zoveelste onwaarheid wat mij ten oren is gekomen van deze partij. Dit is onder andere de reden dat mijn relatie niet werkte en wij samen hebben er een punt achter gezet gisteren (...) Ik ben erg opgelucht dat ik het achter mij kan laten."

Het management van Trè laat aan ons weten zich niet te herkennen in het statement en benadrukt dat er absoluut geen misbruik is gemaakt van de situatie rondom Famke. Ze hebben juist altijd het beste met haar voor gehad en dat Famke dan nu ook zo reageert vinden ze erg jammer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Band tussen Famke Louise en Diederik Gommers bekoeld'

Eerder had Famke het nog over emigreren in RTL Boulevard. Ook noemde ze de relatie met Trè toen nog 'een van de betere die ze ooit heeft gehad'. 

Famke Louise over nieuwe liefde: 'Een van m'n betere relaties nu al'

00:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!