Beeld © ANP

Hint Maan op samenwerking met Acda en de Munnik?

22 november 2020 19:43

Het lijkt erop dat Thomas Acda (53) en Paul de Munnik (50) toch weer samen gaan werken. Niemand minder dan Maan (23) deelt op haar Instagram een foto samen met Thomas en het heeft er alle schijn van dat we binnenkort iets kunnen verwachten.

Maan deelt op haar Instagram een foto samen met Thomas Acda en grapt daarbij: 'Acda en de Maanik.' Maar dat is niet de enige aanwijzing op een samenwerking. In haar Stories op Instagram deelt ze ook dat ze samen met Paul de Munnik en Typhoon op Ameland vertoeven. Nu kan dit natuurlijk gewoon voor de gezelligheid zijn, maar de cameraman die eromheen dartelt lijkt toch echt te wijzen op een samenwerking.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Acda kan niet wachten om meer boeken te schrijven

Eerder deelde Thomas al een foto met zijn vroegere compagnon Paul de Munnik. 'Geen paniek hoor, we zijn getest', schreef hij erbij. Onder andere Leonie ter Braak vroeg de zangers om een nieuw album te maken en kreeg veel bijval. Of de samenwerking daadwerkelijk voor nieuwe muziek is, is niet bekend. Het viertal is ook vaak te vinden bij Vrienden van Amstel LIVE, waar ze wellicht ook iets voor aan het opnemen waren.

 

Thomas Acda sloeg eerder al de muzikale handen ineen met Snelle, hieronder zie je er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!