Stef Bos Beeld © ANP

Stef Bos bekroond met bijzondere award voor 'Papa'

23 november 2020 13:38

Zanger Stef Bos werd maandag met heugelijk nieuws verrast. Voor zijn liedje 'Papa' krijgt de 59-jarige zanger de Veronica Top 1000 Allertijden Award voor een bijzondere notering in de eindejaarshitlijst.

Het liedje komt namelijk als hoogste Nederlandstalige nummer binnen in de hitlijst op plek 440. De bijzondere notering heeft de zanger te danken aan de Veronica-luisteraars, die massaal op het nummer hebben gestemd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stef Bos twijfelde over deelname aan Beste Zangers

Ook andere artiesten vielen in de prijzen bij Veronica. Dj Paul Elstak kreeg een award als hoogst genoteerde Nederlandse dj in de lijst met zijn nummer 'Rainbow in the sky', dat op nummer 467 staat. Het liedje, dat in 2011 uitkwam, heeft elk jaar een plekje in de lijst. Vrijdag won Ilse DeLange ook een Veronica Top 1000 Allertijden Award, omdat zij de enige Nederlandse artiest is die dit jaar zowel solo als met een groep, als onderdeel van The Common Linnets, in de lijst genoteerd staat.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Ilse DeLange kondigt opvolger Duncan Laurence aan

De awards maken onderdeel uit van de populaire eindejaarshitlijst van de radiozender. De meest succesvolle Nederlandse act wordt vrijdag bekendgemaakt.

Onlangs schitterde Stef Bos nog in Beste Zangers, wat wederom een seizoen vol tranen was. Vooral Sanne Hans kon zich niet inhouden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!