Miley Cyrus Beeld © Getty Images

Miley Cyrus wijt terugval aan pandemie

24 november 2020 02:06

Eerder zwoer ze alcohol af, maar tijdens de coronacrisis heeft Miley Cyrus (28) toch weer gedronken. Dat vertelt de actrice maandag in een interview met Apple Music.

"Ik had een terugval maar ben nu weer twee weken nuchter"

"Ik wil hier heel eerlijk in zijn; zoals dat bij veel andere mensen ook is gebeurd, ben ik tijdens de pandemie toch weer begonnen", bekent de zangeres. "Ik zou hier nooit gaan zitten en beweren dat ik nuchter ben gebleven terwijl dat niet zo is. Ik had een terugval maar ben nu weer twee weken nuchter."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miley Cyrus noemt president Trump 'een dieptepunt'

Het interview kwam uit op de 28e verjaardag van Miley. Ze vertelt dat ze het afgelopen jaar extra op zichzelf heeft gepast, omdat ze bang was in de 'club van 27' te eindigen. Meerdere artiesten met verslavingsproblemen overleden toen ze 27 jaar oud waren; onder meer Amy Winehouse, Jimi Hendrix en Kurt Cobain wisten niet aan dat lot te ontsnappen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vader overleden Amy Winehouse komt met film over zangeres

"27 was voor mij echt een jaar waarin ik mezelf moest beschermen", vertelt Miley. "Daardoor wilde ik nuchter blijven, want we hebben zoveel iconen verloren op hun 27e. Ik denk dat sommige van die artiesten hun eigen macht niet aankonden, hun energie en hun kracht. Het is een doorslaggevende levensfase."

Eerder vertelde de zangeres in een podcast ook al openhartig over haar seks- en liefdesleven.

Miley Cyrus iets té openhartig over haar seksleven

01:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!