Dua Lipa tijdens Studio 2054 Beeld © Instagram @dualipa

Dua Lipa tovert je woonkamer om tot club tijdens online concert

27 november 2020 22:15

Joggingbroek uit en glitterpakje aan! Dua Lipa (25) bracht vrijdagavond het clubgevoel eventjes terug in Nederland met haar livestream concert Studio 2054.

Fans van Dua Lipa konden gisteravond eindelijk weer eens genieten van een live optreden van de zangeres. De Britse zou eigenlijk afgelopen mei naar Nederland komen, maar dat kon vanwege - je raadt het al - corona niet doorgaan. Haar hele Europese tour werd verplaatst naar februari 2021, maar dat besluit bleek iets te vroeg genomen. Het laatste nieuws is dat Dua Lipa in september en oktober 2021 door Europa toert. Gelukkig trakteerde ze haar fans nu al op een speciaal online concert.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

538 bekroont Dua Lipa tot beste internationele act

Alles werd uit de kast getrokken voor het live concert van de zangeres. Onder de noemer Studio 2054 trad Dua Lipa op vanuit een magazijn volgebouwd met grote decors. Centraal staat haar album Future Nostalgia, en nostalgisch was het zeker. Nostalgisch naar de dansvloer.

Het geheel doet denken aan een club, iets waar veel mensen op dit moment enorm naar verlangen. Zo waren er indrukwekkende lichtinstallaties, rookmachines, een bar, een dj en een menigte dansers te zien. En vergeet ook de rollerdisco niet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dua Lipa brengt nieuw nummer uit met Belgische zangeres

Dua Lipa trok voor het concert ook een blik muzikale vrienden open. Onder meer Kylie Minogue en FKA Twigs waren uitgenodigd om een nummer ten gehore te brengen. Ook de nieuwste samenwerking met Miley Cyrus kwam voorbij, helaas niet live maar middels een speciale video bij het nummer 'Prisoner'.

DJ The Blessed Madonna, die onlangs meewerkte aan een remix van het album Future Nostalgia, liet al je favoriete danshitjes voorbijkomen. Van Gwen Stefani's 'Hollaback Girl' tot 'Cosmic Girl' van Jamiroquai.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dua Lipa en James Corden zingen lied over daten tijdens corona

Dua Lipa laat op Instagram weten dat ze ontzettend heeft genoten van de stream: 'Ik hoop dat jullie het net zo leuk vonden als dat wij het vonden om te maken. Bloed, zweet en blauwe plekken, maar vooral alle liefde van de wereld werd in dit optreden gestopt. Ik hou van jullie.'

Waar de fans het nu nog moesten doen met een online concert, belooft het 21 oktober 2021 weer een waar spektakel te worden. Dan staat Dua Lipa in de Ziggo Dome.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!