Spice Girls Beeld © ANP

Mel C. twijfelde over Spice Girls-reünie: niet zeker over rol

01 december 2020 03:26

De Spice Girls-reünie die in 2019 plaatsvond, was bijna niet doorgegaan vanwege de twijfels die Mel C., oftewel Sporty Spice, daarover had. Dat heeft de 46-jarige zangeres in een interview met 'The Daily Mail' laten weten.

"Ik was er niet zeker van of ik weer in die rol van Sporty Spice kon en wilde stappen"

Mel C., die officieel Melanie Chisholm heet, bekende onder meer dat ze vele gesprekken met haar therapeut heeft gehad of ze moest meedoen aan een reünie. "Zo'n tour gaat niet alleen om het samenzijn met de andere meiden, iets wat ik geweldig vind. Nee, het ging er mij ook om dat je dan weer in die emoties belandt van vroeger. Ik was er niet zeker van of ik weer in die rol van Sporty Spice kon en wilde stappen", aldus Melanie.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Kardashian-zussen kruipen in de huid van de Spice Girls

Uiteindelijk ging 'Sporty' overstag en ze was daar achteraf heel blij mee. "Ik realiseerde me dat ik altijd Sporty Spice zal blijven, maar nu in een meer volwassen versie. Ik voel me in elk geval veel zekerder dan toen. Toen dat eenmaal binnenkwam bij me, heb ik van elk moment genoten. Het was fantastisch om weer samen te zijn, zeker omdat al onze kinderen nu vooraan stonden, dat was voor ons echt heel bijzonder."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Spice Girls willen Wannabe videoclip dunnetjes overdoen'

In 2021 vieren de Spice Girls hun 25-jarig jubileum, iets waar door de fans reikhalzend naar wordt uitgekeken. Heel veel wil Mel daar nog niet over kwijt. "We hebben een app-groepje met z'n vijven, dus ook met Victoria erbij. Zij was er tijdens de laatste reünie niet bij, maar we kletsen heel wat af met elkaar. Waarover ga ik natuurlijk niet zeggen, haha!"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!