Rihanna en A$AP Rocky Beeld © ANP

Rihanna en A$AP Rocky samen gespot in New York

01 december 2020 03:49

De geruchten dat Rihanna (32) en A$AP Rocky (32) 'iets' met elkaar zouden hebben, werden afgelopen weekend weer aangewakkerd nadat de twee samen gezien werden in het New Yorkse restaurant Beatrice Inn. Hier aten ze met een groepje vrienden in een privégedeelte van de zaak. Dit meldt 'Page Six'.

"Rocky heeft haar altijd te gek gevonden, maar respecteert hun vriendschap en wil die niet op het spel zetten"

'RiRi' en Rocky worden al een poosje aan elkaar gelinkt. Nadat Rihanna in januari haar relatie met miljardair Hassan Jameel verbrak, vroeg ze Rocky in juli als model voor haar Fenty Skin campagne. Fenty Skin is het cosmeticamerk dat de zangeres uitbrengt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Rihanna voor het eerst tussen rijkste 'selfmade' zakenvrouwen

"Ri en Rocky hebben altijd chemie met elkaar gehad, maar waren gewoon hele goede vrienden omdat zij een langdurige relatie had. Maar nu die voorbij is staat niks hen meer in de weg. Rocky heeft haar altijd te gek gevonden, maar respecteert hun vriendschap en wil die niet op het spel zetten. Maar je ziet gewoon dat er 'iets' is tussen die twee," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

A$AP Rocky vreest voor leven door obsessieve fan

Rihanna en Rocky werden in december 2019 voor het eerst samen gezien op de rode loper van de Fashion Awards in Londen. Vlak daarna vierden ze met wat vrienden oud en nieuw in New York.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!