Mariah Carey Beeld © ANP

Kerstkoningin Mariah Carey genoot vroeger helemaal niet van kerst

01 december 2020 15:02

Mariah Carey (50) is door haar kerstklassieker 'All I Want For Christmas' uit 1994 een vaste waarde tijdens de feestdagen. De zangeres staat met het nummer hoog in de hitlijsten rond kerst en vindt de decembermaand dan ook erg belangrijk. Volgens Mariah komt dat omdat ze door haar moeilijke jeugd geen fijne herinneringen aan kerstmis heeft.

"Er was altijd iemand die het moment verpestte"

"Ik denk dat ik er als kind altijd behoefte aan had dat de feestdagen perfect waren en dat waren ze nooit", vertelt de zangeres in de Amerikaanse editie van Elle. "Er was altijd iemand die het moment verpestte. Altijd vervelende familieleden die langskwamen en alles dwarsboomde."

Mariah nam zichzelf daarom voor dat ze zoiets nooit meer zou laten gebeuren. "Toen ik uit mijn laatste huwelijk kwam, begon ik kerst te vieren zoals ik het wil vieren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mariah Carey bevestigt kerstsingle met Ariana en Jennifer

Dit jaar viert de zangeres de feestdagen met een kerstspecial op Apple TV+. Mariah zingt voor haar Magical Christmas Special, die vrijdag verschijnt, kerstliedjes in verschillende feestelijke decors. Ook komen gastartiesten als Ariana Grande, Snoop Dogg en Mariahs kinderen Moroccan en Monroe langs.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!