Harry Styles Beeld © ANP

'Harry Styles reageert met nieuwe videoclip op Vogue-kritiek'

02 januari 2021 11:57

Harry Styles (26) schittert samen met 'Fleabag'-ster Phoebe Waller-Bridge (35) in een nieuwe videoclip, 'Treat People With Kindness.' De clip zou volgens ingewijden een reactie zijn op de kritiek die de zanger gekregen heeft naar aanleiding van zijn 'Vogue' covershoot, melden Amerikaanse media.

In de video, die helemaal zwart-wit is, dansen Harry en Phoebe in matching vintage outfits in een ouderwetse club. De muziek komt van zijn eigen plaat, 'Fine Line', dat in 2019 al uitgekomen is. De videoclip komt dus relatief laat uit, maar volgens ingewijden wil de Britse zanger zo reageren op de heftige kritiek die hij ontvangen heeft na zijn voorpagina op de Amerikaanse Vogue.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miley Cyrus zoent liever met Harry Styles dan met Justin Bieber

De 26-jarige zanger was het eerste mannelijke covermodel op de Amerikaanse Vogue in december. Hij poseerde voor de fotoshoot onder meer in een lange Gucci-jurk en rok.

In de winkels was het blad snel uitverkocht en werden fans zelfs op wachtlijsten gezet voor de tweede druk, meldde The New York Post. Maar de voormalig 1D-ster kreeg ook veel negatieve reacties. Onder meer de Amerikaanse conservatieve commentator Candace Owens was niet van zijn optreden gediend. "Breng mannelijke mannen terug", twitterde zij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Lange rijen fans voor Vogue met Harry Styles

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!