Beeld © Instagram @demiideboer

Ronnie Flex nog altijd smoor op Demi de Boer: vullen elkaar aan

08 januari 2021 16:12

Ronnie Flex (28) is nog altijd hoteldebotel op de 24-jarige Demi de Boer, de dochter van Ronald de Boer (50). De rapper vertelt in een video van 538 dat zijn liefje 'alles is wat hij niet is'.

"Ze is enorm zorgzaam"

Een bosje bloemen, kaarsjes of wijn na een lange dag kan Demi op haar buik schrijven. In de video vertelt Ronnie namelijk dat hij niet bepaald een romanticus is. "Meer in mijn muziek, dan in real life", biecht hij op. "Het is niet dat ik zit te wachten thuis met kaarsen. Dat zou ik misschien wel vaker moeten doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ronnie Flex krijgt eigen biografie

Ronnie en Demi zijn sinds juli 2019 samen en leerden elkaar kennen in de winkel waar Demi werkte. "Zij is gewoon alles wat ik niet ben, zij vult mij aan. Als ik uitslaap, staat zij al klaar om me wakker te maken. En wanneer ik koffie nodig heb, staat-ie bij wijze van spreken al klaar. Ze is enorm zorgzaam."

Daarnaast is Demi volgens de ‘Energie’-zanger ook nog eens enorm begaan met hem en zijn werk, wat volgens de rapper niet altijd even makkelijk is, én heeft ze een goede dosis humor. Dat Ronnie nog altijd op een roze wolk zit, dat mag duidelijk zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ronald de Boer over wat hij echt vindt van schoonzoon Ronnie Flex

Ronnie heeft uit een eerdere relatie al een dochtertje, dat net zo muzikaal blijkt als haar vader.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!