Beeld © ANP

Vrienden van Amstel LIVE! gaat door, maar dan wel online

11 januari 2021 16:33

De Vrienden van Amstel LIVE gaat dit jaar toch door. De 23e editie van het evenement vindt zaterdag digitaal plaats vanuit een leeg Rotterdam Ahoy, hebben bierbrouwer Amstel en producent Tribe Company maandag bekendgemaakt. Kaartjes zijn gratis te bestellen via de website van het evenement.

"De energie die we onderling voelen, geven we door aan al die mensen thuis"

Onder anderen Armin van Buuren, Guus Meeuwis, André Hazes, Snelle, Thomas Acda, Paul de Munnik, Willeke Alberti, Typhoon, Maan en Paul de Leeuw treden op tijdens de twee uur durende livestream. De artiesten doen dit vanuit een decor waarin ze afstand van elkaar kunnen houden. Ook zal iedereen van tevoren een sneltest afnemen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De Vrienden van Amstel LIVE! 2021 gaat niet door

Nick & Simon, gastheren van De Vrienden van Amstel LIVE, hebben er zin in. "Elk jaar kijken we ontzettend uit naar januari, de maand waarin we met bevriende collega-artiesten twee weken lang en avond aan avond met elkaar muziek mogen maken en herinneringen voor het leven maken. En wat zijn we blij dat we dit jaar toch weer een bijzondere editie met elkaar neer kunnen zetten. Het zal natuurlijk wel even wennen zijn in een leeg Ahoy, maar de energie die we onderling voelen, geven we door aan al die mensen thuis."

Vorig jaar werd bekend dat de shows, die voor deze maand gepland stonden, vanwege de coronacrisis niet door zouden gaan. Die kaartjes zijn omgezet naar de nieuwe reeks die volgend jaar januari plaatsvindt.

Bestel jouw kaartje voor het online event hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan helemaal op zijn plek bij Vrienden van Amstel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!