Katy Perry Beeld © ANP

Katy Perry werkt samen met Pokémon voor 25e verjaardag

13 januari 2021 13:18

Katy Perry (36) en Pokémon slaan de handen ineen. De zangeres gaat, in het kader van de 25e verjaardag van Pokémon, aan de slag met een muziekproject van de animatieserie.

"Nu ik zelf een kind heb, begrijp ik dat het zo belangrijk is om zelf ook te blijven spelen"

De details zijn nog niet bekend, maar de zangeres hoopt iets positiefs de wereld in te slingeren met het project. "Ik vind het heerlijk om deel uit te maken van alles wat speels is, een goed verhaal heeft en iets goeds met de wereld deelt", vertelt Perry aan PEOPLE. "Nu ik zelf een kind heb, begrijp ik dat het zo belangrijk is om zelf ook te blijven spelen. Dit is een verlengstuk van wie ik ben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Uri Geller trekt ban op Pokémon na bijna 20 jaar in: 'Sorry voor wat ik heb gedaan'

In augustus werd Perry moeder van dochtertje Daisy. Eind 2019 bezocht de zangeres, toen nog onbewust zwanger, in Japan het Pokémon Café. "Het was geweldig. Het bracht al die prachtige jeugdherinneringen weer naar boven. Sinds ik 17 ben ga ik elk jaar naar Japan en heb altijd echt genoten van alles wat daar is gemaakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Katy Perry en Orlando Bloom zijn trotse ouders van dochtertje

Vooral van Pikachu is Perry groot fan. "Ik ben echt gek op dat beestje. Ik weet dat er ook anderen zijn, maar ik vind Pikachu gewoon heel schattig."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!