Adele Beeld © Getty Images

Nieuwe nummers Adele 'klinken geweldig'

13 januari 2021 17:05

Waar fans van Adele (32) al meer dan vijf jaar geduld moeten hebben, heeft haar goede vriend Alan Carr (44) al nummers van haar vierde album mogen horen. "Oh mijn god, ze klinken geweldig", zegt de komiek in de Britse editie van 'Grazia'.

"Er is er maar één Adele"

Toch zal het nog wel even duren voordat de plaat gaat verschijnen, de perfectionistische zangeres verandert constant dingen aan de liedjes. "Ze veranderen steeds en het waren hele ruwe versies", zo weet Alan.

De Britse komiek vond het wel heel bijzonder om nieuw werk van Adele, die in 2018 zijn huwelijk voltrok, te horen. Volgens hem kunnen zangeressen met een vergelijkbare stem zich niet meten aan haar talent. "Soms staan er mensen in de hitlijsten die een beetje klinken als Adele. Maar dan hoor je haar stem weer en weet je: er is er maar één Adele."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'Adele werkt aan nieuwe nummers, komen begin volgend jaar'

De zangeres was aanvankelijk van plan om haar nieuwe album vorig jaar september uit te brengen, maar die deadline werd vanwege de coronacrisis niet gehaald. Tegen een Instagram-volger die benieuwd was naar een nieuwe datum, zei Adele dat ze nog 'geen idee' heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw album Adele zit er voorlopig niet in: 'Tot volgend jaar'

In 2015 bracht de zangeres haar laatste album '25' uit. Voorgangers '21' en '19', ook vernoemd naar haar leeftijd tijdens de opnames van de platen, verschenen in 2011 en 2008.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!