Jennifer Lopez Beeld © ANP

Jennifer Lopez zet volger op zijn plek na botox-beschuldigingen

18 januari 2021 03:04

Jennifer Lopez heeft korte metten gemaakt met een volger op sociale media, die haar ervan betichtte haar gezicht volgespoten te hebben met botox en fillers. De 51-jarige zangeres deelde een video op Instagram, waarin ze een gezichtsmasker demonstreerde van haar onlangs verschenen schoonheidsmerk JLO Beauty. Volgens Jennifer was er geen rimpeltje te zien en voelde ze zich 10 jaar jonger.

"Ik zal het voor de 500 miljoenste keer zeggen: ik gebruik geen botox"

'Kom op Jennifer, je voorhoofd en wenkbrauwen bewegen totaal niet. Er zit geen enkele expressie in je gezicht. Geef nou gewoon toe dat je ontzettend veel botox hebt gebruikt, wat helemaal prima is. Maar doe er niet zo moeilijk over', aldus een volger.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Jennifer Lopez poedeltjenaakt voor nieuwe single-cover

Hierop reageerde de zangeres: "LOL! Zo zie ik er gewoon uit. Ik zal het voor de 500 miljoenste keer zeggen: ik gebruik geen botox. Ook heb ik nog nooit plastische chirurgie ondergaan. Dat je dat maar even weet. Misschien moet je wat van mijn producten gebruiken, dan spreken we daarna wel verder."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Armie Hammer stapt uit Jennifer Lopez-film na ophef social media

Daarmee was de superster nog niet klaar. "Ik zal je nog een JLO beautygeheim verklappen: probeer je tijd wat positiever en aardiger door te brengen, waarbij je andere mensen juist een zetje in de goede richting geeft. Dat is veel leuker dan anderen omlaag halen en geloof me, dat zal je uitstraling ook goed doen! Veel liefs van mij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez stellen huwelijk weer uit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!