Roxeanne Hazes en Erik Zwennes Beeld © Instagram @roxeannehazes

Verloofde Roxeanne Hazes deelt bijzonder lieve verjaardagswens

18 januari 2021 11:05

Het coronavirus houdt Nederland alweer bijna een jaar in zijn greep. Dat betekent dat bijna iedereen inmiddels een 'coronaverjaardag' heeft gehad. Zo ook Roxeanne Hazes, die vandaag alweer 28 jaar is geworden.

"Zolang jij en Fennie bij me zijn, is het altijd een perfect jaar"

Nee geen verjaardag met Corona-bier, maar een partijtje op gepaste afstand en maximaal twee personen op bezoek voor de 'dochter van Dré', zoals Roxeanne zichzelf op Instagram noemt. Dat neemt niet weg dat haar verloofde Erik uitpakt op 'haar dag' op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes: 'Monique is als een zus'

'Mijn grote liefde is jarig', schrijft hij bij een reeks kiekjes van Rox. 'Vorig jaar zei ik op deze plek dat we er een wereldjaar van zouden maken. En ook al had ik daar iets anders bij in gedachte: dat is het wel geworden.' Naast dat Erik haar een fijne verjaardag wenst, hoopt hij ook dat het aankomende jaar 'op iets meer vierkante meters af mag spelen', maar wel met 'net zoveel humor en liefde'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes wil duet met broertje André: 'Lijkt me leuk'

De zangeres is duidelijk ontdaan door zijn berichtje en laat in de reacties weten net zo veel van hem te houden. 'Zolang jij en Fennie bij me zijn, is het altijd een perfect jaar. Hou van jou, mijn alles', bedankt ze hem.

Hoewel de Hazes-telg momenteel lekker in haar vel zit, was dat een tijdje geleden wel anders. In onderstaande video vertelt de zangers uitgebreid over hoe ze compleet instortte. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!