Guus Meeuwis en Manon Meijers Beeld © ANP

Guus Meeuwis wil met niemand anders dan zijn Manon oud worden

3 februari 2021 12:35

Guus Meeuwis (48) krijgt nog altijd kriebels in zijn buik van Manon Meijers en dat mag iedereen van hem weten! Zonder enige vorm van gêne deelt hij dan ook zijn gevoelens voor de styliste op haar 43e verjaardag in een liefdevolle post op Instagram.

"Wil je me beloven dat je oud wordt met mij?"

'Mijn liefste is jarig vandaag', deelt de zanger bij een close-up van zijn aanstaande vrouw. 'Wil je me beloven dat je oud wordt met mij? Ik hou van jou.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Guus Meeuwis: 'Alles zou iets mooier zijn als ik kon optreden'

Manon liet eerder al weten hoe gek ze op haar toekomstige man is toen ze haar geliefde Amsterdam inruilde voor het bourgondische Tilburg. De verhuizing zorgde destijds voor flink wat ophef. Veel volgers van het koppel vonden het stulpje niet bepaald een liefdesnestje en vergeleken het onder andere met een bunker en een crematorium.

Bij Radio 538 liet de zanger later weten zelf heel tevreden te zijn. "Het is een heel modern, strak huis. Ik vind het een schitterend ontwerp", aldus Guus. "Het is net als met een liedje: je moet het pas beoordelen als het helemaal af is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook::

Guus Meeuwis reageert op ophef over 'crematorium'-huis

Ondertussen zijn Guus en Manon ook nog altijd druk bezig met het plannen van hun bruiloft. Vanwege de coronacrisis besloten de tortelduifjes de mooiste dag van hun leven een jaar uit te stellen. In de onderstaande video geeft Manon wel alvast een tipje van de bruidssluier.

Manon geeft tipje van de sluier over huwelijk Guus Meeuwis

01:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!