Gordon Beeld © ANP

Gordon sluit hoofdstuk af: 'Die ene dichte deur zal de andere openen'

03 februari 2021 13:51

Gordon (52) heeft op Instagram afscheid genomen van zijn huis in Blaricum, waaruit hij in mei vertrekt. 'En dan ineens was je weg... mijn hart, ziel en zaligheid zat in je en ik laat je dan ook gaan met een goed vervuld gevoel', schrijft de zanger, die nieuwe kopers heeft gevonden.

"De laatste traan laat ik op 1 mei als ik de deur voorgoed achter me dichttrek"

Op 1 mei trekt hij de deur achter zich dicht. Gordon zegt nooit 'echt compleet gelukkig' te zijn geweest in het huis, maar dat verwijt hij vooral aan de onrust in zichzelf en niet aan het huis. 'Wat heb ik genoten van je energie', laat Gordon weten, die er naar eigen zeggen 'waanzinnige feesten' heeft gehouden. 'Ik heb er vreselijk gelachen maar ook best wel veel gehuild. De laatste traan laat ik op 1 mei als ik de deur voorgoed achter me dichttrek.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling over langsgaan bij Gordon: 'Ben je gek?'

Gordon vertrekt eerst even naar Amsterdam en denkt daar na over waar hij definitief wil gaan wonen. 'Een beetje onwennig zal het zijn, maar die ene dichte deur zal de andere openen'.

Onduidelijk is wie het huis van de zanger heeft gekocht. Wel schrijft hij dat de nieuwe bewoners "geweldige mensen" zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Gordon heeft villa verkocht: 'Eindelijk echt opnieuw beginnen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!