Beeld © ANP

Vermeende minnares ontkent affaire verloofde Jennifer Lopez

04 februari 2021 04:33

Eén van de deelnemers aan realityshow 'Southern Charm' heeft woensdag ontkend dat er iets speelt tussen haar en Alex Rodriguez (45), de verloofde van Jennifer Lopez (51). Volgens deze Madison LeCroy hebben zij en Alex contact gehad, maar heeft ze hem niet eens in het echt ontmoet.

"Ik wil niet dat dit zorgt voor problemen in zijn familie, of de mijne"

De geruchten kwamen vorige maand op gang na een reünie-uitzending van Southern Charm, een reallife-serie over de high society in South Carolina. Een van de castleden zei daarin dat Madison naar Miami was gevlogen om het met een voormalig honkbalspeler te doen. Zij liet daarop weten: "Ja, hij nam contact met me op en we hebben berichten naar elkaar verstuurd. Maar het was niet meer dan dat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Jennifer Lopez is beschuldigingen over botoxgebruik zat

Toen de naam van de sporter ter sprake kwam werd deze in de uitzending weggepiept, maar woensdag bevestigde een andere collega uit de serie dat het gesprek over Alex ging en dat zij de oud-atleet had zien facetimen met Madison. Zij liet woensdag aan de New York Post weten dat ze inderdaad weleens met Alex had gebeld. "Dat is waar, maar er is nooit iets fysieks gebeurd, er heeft nooit iets gespeeld tussen ons. Hij is gewoon een kennis. Ik wil niet dat dit zorgt voor problemen in zijn familie, of de mijne. We zijn allebei onschuldig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lopez bloednerveus voor optreden tijdens inauguratie

Haar uiterlijk levert Jennifer al net zoveel aandacht op. Ondanks dat ze de 50 is gepasseerd, doet haar lichaam niet onder voor dat van een 20-jarige. En dat geeft een onwerkelijk beeld van het vrouwenlichaam, zo claimen critici.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!