Frank van Etten en vriendin Melanie Beeld © ANP

Frank van Etten verwerkt verlies ongeboren kindje in de studio

08 februari 2021 17:26

Frank van Etten (38) vindt steun in zijn muziek nadat hij en zijn vriendin Melanie vorige week éénn van hun twee nog ongeboren kindjes verloren. "Nu ben jij een ster hoog aan de hemel, terwijl ik je vader wilde zijn", aldus de volkszanger.

"Ik wilde voor je zorgen, al mijn liefde geven. Maar helaas kreeg jij geen tijd erbij"

'Na een bewogen week zocht ik in mijn studio naar mijn rust en schreef het liedje voor diegene die ik nooit heb mogen ontmoeten', schrijft Frank bij de emotionele video. Volgens de zanger helpt zijn muziek bij het rouwproces. 'Dat wat ik voel, daar zing ik over.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank van Etten vindt steun bij zijn volgers na verlies baby

Frank stelt in het nummer dat niets in het leven vanzelfsprekend is en noemt zijn ongeboren kindje 'een wonder dat niet mocht komen'. Hij zingt: "Een kloppend hart wat was ik blij, zo bijzonder. Een levend mensje, een deel van mij. Nu ben jij een ster hoog aan de hemel, terwijl ik je vader wilde zijn. Ik wilde voor je zorgen, al mijn liefde geven. Maar helaas kreeg jij geen tijd erbij."

Frank maakte vorige maand bekend dat Melanie in verwachting was van een tweeling. De volkszanger deelde het verdrietige nieuws afgelopen donderdag met zijn fans via een post op Instagram en noemde het 'een zwarte dag'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volkszanger Frank van Etten en vriendin verliezen kindje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!