Afrojack Beeld © ANP

Afrojack doet exclusief zijn verhaal: 'Mis mijn dochter heel erg'

10 februari 2021 16:32

Verschillende media meldden onlangs dat Afrojack (33) zijn dochter Vegas (8) niet meer zou willen zien. Exclusief bij RTL Boulevard reageert hij nu op alle commotie én haalt uit naar zijn ex, Amanda Balk (33).

"Ik kreeg van de moeder helaas geen toestemming om Vegas op te halen of mee naar de bruiloft te nemen"

Nick, zoals de dj echt heet, laat weten dat hij in eerste instantie een afspraak met zichzelf had gemaakt om nooit in de pers uitspraken te doen over zijn dochter, maar voor RTL Boulevard maakt hij nu een uitzondering. "De belangrijkste reden hiervoor is dat ik haar een privéleven gun, een leven waarbij zij als een normaal kind kan opgroeien met vrienden en familie en niet een leven dat zich afspeelt voor het publiek", vertelt hij.

"Elk kind heeft recht op privacy, daarom ben ik ook diep teleurgesteld in bepaalde media outlets die ongecontroleerde en onjuiste verhalen publiceren over mijn relatie met mijn minderjarige dochter. Dat is voor haar en voor mijzelf erg kwetsend. De recente negatieve berichtgeving over mijzelf en mijn echtgenote maken dat ik nu toch eenmalig wil uitleggen hoe het echt zit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Afrojack en Elettra Lamborghini zijn officieel man en vrouw

De waarheid is dat zijn band met zijn dochter altijd uitstekend is geweest en nog steeds is. "Ik hou zielsveel van haar", aldus de wereldberoemde dj. Ook met de moeder van zijn dochter, Gouden Kooi-ster Amanda Balk, had hij de afgelopen jaren geen problemen. Volgens Nick waren en zo nu en dan wel wat dingetjes, maar zolang de rekeningen betaald werden door hem 'was er weinig aan de hand'. Volgens de succesvolle producer, die onlangs in het huwelijksbootje stapte met Elettra Lamborghini, krijgt zijn ex elke maand een 'aanzienlijk bedrag' aan alimentatie. Daarbovenop betaalt hij ook nog steeds het huis waar Amanda en Vegas wonen, de privéschool waar Vegas op zit én regelmatig extra vakantiegeld. 

Volgens de dj bleken de betalingen echter 'nooit genoeg' en 'werd er steeds meer gevraagd'. "Als ik dat weigerde, dan werd er na een rits aan beledigingen, vaak gedreigd dat ze met verzonnen negatieve verhalen 'naar de pers zou gaan' over mij, of mijn vrouw, en als dat er niet voor zorgde dat ze kreeg wat ze wilde, kwamen er e-mails met letterlijk zinnen 'als je niet betaalt zorg ik dat jij je dochter nooit meer ziet'", aldus de gefrustreerde vader.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OM laat witwaszaak tegen Amanda Balk vallen

Dat er nu beweerd wordt dat Elettra het contact met zijn dochter zou verbieden vindt hij dan ook erg jammer. "Dat is absolute onzin. Zij hebben al sinds het begin van onze relatie een heel goede band en zijn dol op elkaar", spreekt hij de geruchten tegen. "Wij hadden ook heel graag Vegas op onze bruiloft gehad, zij is mijn dochter en ik had niets liever gewild dan die dag met haar te delen (...) Maar ik kreeg van de moeder helaas geen toestemming om Vegas op te halen of mee naar de bruiloft te nemen." 

Dat hij zijn dochter dan ook al een paar maanden niet heeft kunnen zien doet hem enorm veel pijn. "Ik mis haar heel erg en zou haar graag bij me willen hebben", vertelt Afrojack. Volgens de dj zijn ze er achter de schermen druk mee bezig om de 'situatie op te lossen'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amanda Balk overhandigde Stavros scheidingspapieren in de bak

Onlangs werd Amanda het slachtoffer van een gewelddadige overval, waar ook dochtertje Vegas bij aanwezig was. "Het schijnt volgens de berichtgeving in de media nu ook mijn schuld te zijn dat er is ingebroken, omdat ik geen beveiliging betaald zou hebben? Dat is wederom niet waar", gaat Nick hier op in. "Ik heb destijds juist betaald voor een camera installatie, alarmsysteem en rolluiken voor extra veiligheid. Of zij verder andere abonnementen heeft lopen dat weet ik niet, maar ik heb niets stopgezet. Het is de moeder van Vegas die beslist of zij (van de alimentatie voor Vegas) wel of niet een beveiligingsabonnement betaalt. Kennelijk is ze daarmee gestopt."

Nick vertelt aan RTL Boulevard dat hij via FaceTime zijn dochter regelmatig spreekt, zo ook na het voorval. "Dat ik een sms gestuurd zou hebben met 'vervelend, sterkte ermee' is dan ook absoluut niet waar en het is jammer dat dit soort verzinsels via de media als waarheid worden voorgesteld tot ik mijn mond opentrek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Advocaat Afrojack: 'Zal alsnog miljoenen belastingschuld betalen'

"Ik hoop dat dit eenmalige bericht voor iedereen een duidelijk beeld schetst van hoe het zit", sluit hij zijn statement af. "Ik hoop dat de media in de toekomst de privacy van mijn dochter respecteren. En ik hoop bovenal dat mijn 8-jarige meisje haar leven vanaf nu weer privé kan leven, ze met haar vriendjes en vriendinnetjes kan spelen, en gewoon een normaal kind kan zijn en blijven."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!