Gordon Beeld © ANP

Gordon door burgemeester van Blaricum op de vingers getikt

10 februari 2021 17:21

Gordon (52) heeft een waarschuwing van de burgemeester van Blaricum gekregen. Zij vindt de samenscholingen voor zijn zaak in het hart van het dorp 'ontoelaatbaar'.

"Wij willen niet direct met het bonnenboekje langs gaan"

Dat liet burgemeester Joan de Zwart dinsdagavond weten tijdens een RondeTafelGesprek als reactie op een vraag van CDA-raadslid Ellewies Claushuis. Volgens haar komt het regelmatig voor dat grote groepen zich verzamelen op het terras van koffiezaak Blushing, zo schrijft het Noordhollands Dagblad. En dat is natuurlijk in tegenspraak met de coronamaatregelen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon krijgt medicijnen na overval: 'Het is niet makkelijk'

Hoewel de horeca nog altijd haar deuren niet mag openen, teren veel zaken op het begrip 'to go'. Ook Gordon probeert zo met Blushing nog wat geld binnen te harken, maar daar wordt nu een stokje voor gestoken. De zanger is niet de enige die wordt aangepakt, volgens haar zijn er meer plekken in Blaricum waar gasten blijven pakken en vindt dan ook dat de horeca daar beter op moet letten. Ze legt de verantwoording dan ook bij hen. "Wij willen niet direct met het bonnenboekje langs gaan".

Er lijkt wel een vloek te rusten op Gordon. Rondom de voormalig Topper is de afgelopen weken al veel te doen geweest nadat hij hondje Toto verwelkomde. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon schakelt leger advocaten in: 'Genoeg is genoeg!'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!