Beyoncé Beeld © Getty Images

Beyoncé biedt helpende hand aan noodlijdende Texas

19 februari 2021 05:01

Beyoncé (39) is niet vergeten waar ze vandaan komt en dat laat ze zien door de helpende hand te bieden aan de Amerikaanse staat Texas, waar ze geboren en getogen is. De zuidelijke staat ligt al dagen plat vanwege de noodtoestand die is afgekondigd vanwege winterstormen. Dit meldt 'Entertainment Tonight'.

Nadat miljoenen huishoudens zonder stroom kwamen te zitten en ook ziekenhuizen kampten met problemen als lage waterdruk en stroomstoringen, besloot Queen Bey via haar stichting BeyGOOD een samenwerking aan te gaan met Adidas. Tezamen gingen zij weer aan de slag met de organisatie Bread of Life uit Houston, om zo zwaar gedupeerden uit de brand te helpen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beyoncé geeft vriendinnen ludiek cadeau voor jaarwisseling

Mensen uit de staat Texas die directe financiële steun nodig hebben, kunnen zich richten tot Bread of Life om zo een hulpvergoeding van 800 euro te krijgen.

Beyoncé werd in 1981 geboren in Houston en bracht haar hele jeugd door in de staat Texas. Hoewel de zangeres daarna verhuisde naar New York, en ook een huis heeft in Los Angeles, voelt ze zich nog altijd nauw verbonden met haar 'home state'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Beyoncé gaat luisterboek inspreken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!