Stevie Wonder Beeld © ANP

Stevie Wonder wil door huidige politieke situatie emigreren

23 februari 2021 13:04

Stevie Wonder (70) is van plan voorgoed uit de Verenigde Staten te vertrekken. De Amerikaanse zanger wil naar Ghana emigreren, vertelde hij in een interview met Oprah Winfrey (67).

"Ik wil deze natie weer zien glimlachen en ik wil dat zien voordat ik naar Ghana verhuis want dat ga ik doen"

De zanger wil vanwege de huidige politieke situatie verhuizen. "Ik wil deze natie weer zien glimlachen en ik wil dat zien voordat ik naar Ghana verhuis, want dat ga ik doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweedelige docu over Oprah Winfrey te zien op Apple TV+

De zanger is niet meer van plan terug te keren uit het West-Afrikaanse land. "Ik wil niet dat de kinderen van mijn kleinkinderen moeten zeggen: hou van mij, respecteer me, weet dat ik belangrijk ben en waardeer me", legde hij uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stevie Wonder onderbreekt tour voor niertransplantatie

De zanger zei in 1994 al dat hij overwoog naar Ghana te vertrekken. Toen gaf hij als reden op dat het land in zijn ogen meer 'een gevoel van een gemeenschap' had dan Amerika.

Oprah had onlangs ook Meghan Markle en prins Harry op de praatstoel. Het interview met de zwangere hertogin van Sussex zal volgens Amerikaanse media op 7 maart te zien zijn bij CBS. Daarmee heeft de talkshowkoningin een behoorlijke primeur te pakken: het is het eerste grote tv-interview nadat Harry en Meghan een stap terug deden binnen het Britse koningshuis.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!