Mick Jagger Beeld © ANP

Mick Jagger staat met video stil bij jubileum Royal Albert Hall

23 februari 2021 17:53

Mick Jagger (77) heeft stilgestaan bij het 150-jarige jubileum van de iconische Royal Albert Hall in Londen. In een negentig seconden durende video leest de zanger van de Rolling Stones een gedicht voor van W.H. Auden. Daarnaast worden archiefbeelden getoond van de wereldberoemde concertzaal.

"Zonder twijfel is de Royal Albert Hall een van de grootste concertlocaties ter wereld"

De video, die geregisseerd is door Tom Harper, heeft Jagger op zijn Instagram gedeeld. In de video is onder andere Albert Einstein te zien, die in 1933 een toespraak gaf in de zaal. Verder zijn er beelden te zien van optredens van artiesten als Diana Ross en Bob Dylan, maar worden ook shots getoond van een lege Royal Albert Hall tijdens de coronacrisis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mick Jagger deelt optreden beiaardier in Martinitoren: 'Echt een eer'

"Zonder twijfel is de Royal Albert Hall een van de grootste concertlocaties ter wereld", zegt de zanger in een verklaring. "Ik was daarom ook blij dat ik werd gevraagd om het gedicht van W.H. Auden voor te lezen als onderdeel van deze geweldig geregisseerde video". Ook zegt de 77-jarige rocker mooie herinneringen te hebben aan de concerten die de Rolling Stones in de zaal hebben gegeven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mick Jagger viert zijn 77ste verjaardag

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!