André van Duin en Danny Vera Beeld © ANP

André van Duin kan niet aan Martin denken tijdens optreden

27 februari 2021 10:29

André van Duin (74) dacht tijdens zijn optreden en opnemen van het nummer met Danny Vera (43) niet aan zijn overleden man Martin, zoals veel mensen dachten. "Nee, natuurlijk niet, als ik daaraan zou gaan beginnen, komt dat liedje er natuurlijk nooit op", vertelt hij in 'De Telegraaf'.

Tijdens een uitzending van Matthijs van Nieuwkerk lieten Danny Vera en André van Duin samen het nummer 'Voor altijd' horen. Het werd speciaal door Danny voor André geschreven en op de 74e verjaardag van de komiek opgevoerd als eerbetoon aan zijn  overleden man Martin Elferink, die begin vorig jaar overleed op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van botkanker.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André van Duin: 'Ik overleg nog steeds met Martin'

André maakte vrij recent bekend zelf darmkanker te hebben. Hij werd daarvoor behandeld, maar inmiddels zijn die behandelingen afgerond. "Het gaat heel erg goed. Ik heb nergens last van, alles loopt en werkt weer", vertelt hij. "Ik heb eigenlijk geen complicaties gehad na mijn operatie. Eten en drinken gaat allemaal goed. Ik ben eigenlijk weer helemaal 'aanwezig'. Daarom konden we ook dit nummer opnemen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André van Duin geopereerd aan darmkanker: 'Nu was ik het zelf'

De opbrengst van de single gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!