Famke Louise Beeld © ANP

Famke Louise knokt hard voor 'meer waardering en respect'

3 maart 2021 11:48

Wie een blik op de Instagram van Famke Louise werpt, ziet dat ze het aardig goed voor elkaar heeft voor een 22-jarige. Toch denkt de zangeres daar zelf anders over, zo vertelt ze in 'Nieuwe Revu'. Famke: "De buitenwereld maakt mijn leven vaak mooier dan het is. Ze denken dat het allemaal rozengeur en maneschijn is, maar het heeft ook veel negatieve kanten."

"Ik heb constant het gevoel dat ik daarin word ondergewaardeerd"

"Het was een hectisch jaar, maar vooral een jaar waarin ik veel heb geleerd", blikt Famke terug in het weekblad. Normaal gaat ze als een sneltrein door, maar vanwege corona moest ze even afremmen. "Het is belangrijk om genoeg tijd te maken voor jezelf. Ik merk dat ik heel erg ben gegroeid in hoe ik met bepaalde situaties op werkgebied moet omgaan, waardoor ik beter met mensen kan communiceren. Er zijn andere deuren geopend en ik heb nieuwe inzichten gekregen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise pronkt met afgetraind lichaam tijdens vakantie

Omdat Famke al vanaf haar 16e in het wereldje zit, is ze eigenlijk niet anders gewend dan dit leven. "Het is niet iets waar ik over nadenk, maar ik heb een andere puberteit gehad dan leeftijdsgenoten, dat realiseer ik me ook wel", vertelt ze openhartig. "Daardoor ben ik volwassener in mijn hoofd en denk ik anders over bepaalde dingen. Ik ben wat verder dan andere meiden van mijn leeftijd. In december ben ik 22 geworden, maar zo voel ik me gewoon niet."

"Toen ik doorbrak, was ik nog superjong. Ik kwam om de hoek kijken in een wereld waarvan ik niks wist", gaat ze verder. "Veel mensen kunnen daar misbruik van maken, wat ook echt wel is gebeurd. Door de dingen die ik heb meegemaakt en gezien, denk ik dat ik er nu wel op een andere manier in sta. Ik ben veel zekerder van mijn zaak en doorzie de industrie beter."

RTL Boulevard Online Awards: Famke Louise wint Meest Opvallende Bericht

03:25
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise reageert op de vraag: 'Heb je fillers?'

Volgens Famke vergeten mensen nog regelmatig dat ze ook 'maar' een meisje van 22 is die doet wat ze leuk vindt. "Als ik het niet leuk vond en het alleen maar deed voor het geld, dan was ik er allang mee gekapt. Maar het is mijn passie", geeft ze aan. Wel heeft ze constant het gevoel dat ze ondergewaardeerd wordt, en dat vindt ze niet eerlijk. Famke: "Ik vind dat ik daar wel een beetje meer waardering en respect voor mag krijgen (...) Ik wil geaccepteerd worden en daar ben ik keihard voor aan het knokken. Mijn streven is om mezelf 100 procent te bewijzen, zodat al die negatieve mensen de mond wordt gesnoerd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Politie valt binnen bij opname videoclip Famke Louise: 66 coronaboetes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!