Marco Borsato Beeld © ANP

Na scheiding en burn-out: Marco Borsato kondigt comeback aan

04 maart 2021 17:26

Marco Borsato (54) neemt zijn hit 'Afscheid Nemen Bestaat Niet' gelukkig voor zijn fans heel letterlijk. Via Instagram kondigde de zanger namelijk zojuist zijn muzikale comeback aan. Althans, daar lijkt het sterk op. 

In een cryptische post op Instagram verwijst de zanger naar dinsdag 9 maart, om precies te zijn om 09.03 uur. Volgens zijn volgers kan dat maar één ding betekenen: Marco komt met nieuwe muziek. En zij lijken inderdaad gelijk te krijgen, want uit de post kunnen we opmaken dat hij wederom de handen ineen heeft geslagen met songwriter John Ewbank.

Wie de derde persoon op de foto is, is op het eerste gezicht minder duidelijk. In de comments gokken fans op Tino Martin, John West, Jaap Reesema, maar ook Rolf Sanchez wordt genoemd - die dat zelf bevestigt op zijn Instagram-pagina.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Komt Marco Borsato ooit weer aan de top na zijn slippertjes?

Marco werkte eerder met John samen aan het nummer 'Lippenstift', dat een dubbele betekenis kreeg nadat zijn affaire met Iris Hond aan het licht kwam. Imagodeskundige Zabeth van Veen liet toen aan RTL Boulevard weten dat zijn fans in staat zijn om de slippertjes te vergeten, mits hij goede nummers blijft schrijven. "Er zijn mensen gewoon fan van Marco Borsato, of hij nou vreemdgegaan is of niet", aldus Zabeth. De kans is zelfs zeer aanwezig dat Marco juist populairder dan ooit wordt, nu hij weer single is. "Het vreemdgaan heeft wel effect gehad op zijn imago als ideale schoonzoon, dat is er nu wel een beetje vanaf. Maar het doet geen afbreuk aan hem als zanger."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato's charmeoffensief om Leontine terug te krijgen

Marco verdween begin 2020 uit de spotlights en maakte zijn agenda voor onbepaalde tijd leeg vanwege zijn burn-out. Kort daarna werd bekend dat zijn huwelijk na bijna 22 jaar was gestrand. "Maar dat betekent niet dat ik nooit meer terugkom. Ik heb alleen nog even tijd nodig om er straks weer helemaal te kunnen zijn", beloofde hij toen aan zijn fans. Nu lijkt hij die belofte na te komen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!