Beeld © ANP

Marco doorbreekt jaar na scheiding stilte bij Linda de Mol

05 maart 2021 09:24

Voor het eerst sinds de mediastilte van ruim een jaar spreekt Marco Borsato (54) over zijn scheiding, burn-out en muzikale comeback. Dat doet hij in een speciale editie van 'Linda’s Wintermaand'.

"Marco heeft een ongelooflijk zwaar, bewogen en misschien wel levensbepalend jaar achter de rug, waar ik alle tijd voor wil nemen"

Op de bank bij Linda vertelt hij over wat er het afgelopen jaar met hem is gebeurd. Aan de hand van beelden en muziek neemt Linda met Marco de gebeurtenissen van het afgelopen jaar door en ontstaat er een intiem en openhartig gesprek. Aan bod komen onder meer de zware periode van zijn burn-out, de scheiding van Leontine en het effect daarvan op zijn leven. Ook blikt Marco met Linda vooruit op de toekomst en bespreken ze waar hij op hoopt en wat hij verwacht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na scheiding en burn-out: Marco Borsato kondigt comeback aan

"Marco stond vorig jaar al hoog op mijn gasten-verlanglijstje, dus ik ben heel blij dat het er nu toch van gaat komen", stelt Linda. "We kennen elkaar al ontzettend lang, ik denk al meer dan dertig jaar. Marco heeft een ongelooflijk zwaar, bewogen en misschien wel levensbepalend jaar achter de rug, waar ik alle tijd voor wil nemen. Hij is dan ook de enige gast in deze special van de Wintermaand."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Komt Marco Borsato ooit weer aan de top na zijn slippertjes?

Linda’s Wintermaand Special: Marco Borsato is op zaterdag 13 maart om 20.00 uur te zien op SBS6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!