Beeld © William Rutten

Zó reageert bekend Nederland op comeback Marco Borsato

9 maart 2021 17:09

Fans zijn al de hele dag in alle staten: eindelijk was daar de langverwachte comeback van Marco Borsato (54). Naast zijn grote liefde Leontine - op wie zijn nieuwe lied geïnspireerd lijkt te zijn - reageert nu ook de rest van bekend Nederland. 'Zo mooi gedaan jongens', reageert onder anderen Wendy van Dijk (50).

'Ze hebben het weer voor elkaar hoor! Welkom terug Marco!'

Marco slingerde het nummer dat hij maakte samen met John Ewbank en Rolf Sanchez vanochtend de wereld in en veel BN'ers reageren dan ook buitengewoon positief. 'Vanuit het hart. Zo mooi gedaan jongens' deelt Wendy van Dijk op haar Instagram. 'Nou daar zit ik dan..', schrijft ook Monique Smit op haar sociale media. 'Met tranen in mijn ogen. Ze hebben het weer voor elkaar hoor! Welkom terug Marco!'

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Comeback Marco Borsato lijkt emotionele ode aan Leontine

Ook powerkoppel Bas Smit en Nicolette van Dam reageren vol lof op het drietal. 'Kan je niet vertellen hoe blij ik ben onze Marco weer te horen! Wat een prachtig nummer, komt echt binnen, kippenvel!' schrijft Bas en zijn vrouw laat weten 'trots' te zijn op 'deze drie'. 'Zo, deze komt even binnen... Wat prachtig' schrijft de presentatrice. 

Maar niet alleen de BN'ers laten weten blij te zijn met het feit dat Marco weer helemaal terug is. Ook zijn kinderen Jada en Luca schrijven trots te zijn met op hun vader. 'Onbeschrijfelijk trots' schrijft Jada. 'Welkom terug papa' en 'Super trots op je papa', schrijft Luca. 'Love you!'

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Marco doorbreekt jaar na scheiding stilte bij Linda de Mol

De vraag hing al een tijdje in de lucht: wat zou het moment worden waarop Marco na maanden stilte weer iets van zich liet horen? Nou, 'Een Moment' dus. Marco kondigde vorige week zijn muzikale comeback aan met een cryptische Instagrampost. Voor zijn fans erg goed nieuws nadat hij begin 2020 al zijn werk neerlegde wegens een burn-out. Niet veel later werd bekend dat hij en Leontine gingen scheiden. 

Leco: 'Er is nog heel veel liefde tussen Marco en Leontine'

04:32

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!