Edwin Evers Beeld © ANP

Debuutalbum Edwin Evers komt volgende maand uit

10 maart 2021 10:54

Edwin Evers (49) komt volgende maand met zijn allereerste album. De debuutplaat heet 'Tijd' en verschijnt op 9 april, maakte platenmaatschappij Warner Music woensdag bekend. Het album bestaat uit veertien nummers, waaronder de al verschenen singles 'Het gevoel' en 'Als er niets meer is'.

"Het was geweldig om in alle rust dagen en nachten thuis in de studio te kunnen werken aan iets wat me al langere tijd leuk leek om eens te doen; een eigen album maken"

De muzikant en oud-radio-dj kondigde vorig jaar al aan dat hij bezig was met zijn debuutalbum. Door de coronacrisis werd het proces versneld. "Het was geweldig om in alle rust dagen en nachten thuis in de studio te kunnen werken aan iets wat me al langere tijd leuk leek om eens te doen; een eigen album maken. Voor mij dus waardevol, maar ik hoop op snel een betere tijd voor iedereen!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Edwin Evers wil geen ochtendshow meer maken

Edwin stopte in 2018 met zijn werk als dj om zich volledig op zijn muzikale carrière te richten. Hij toerde al met de Edwin Evers Band en werkte al als componist. Zo schreef Evers nummers voor artiesten als Glennis Grace en Jan Smit.

Edwin Evers maakt diepe indruk met nummer over eenzame tante

02:02
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Edwin Evers vertelt openhartig over eerste soloalbum

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!