Sezer Prince Charming Beeld © BWvisuals

Sezer en Prince Charming-'zussen' schitteren in nieuwe videoclip

10 maart 2021 13:11

Helaas liep 'Prince Charming' voor Sezer op niets uit, maar tijdens de lockdown vond hij alsnog zijn prins op het witte paard. Voor zijn lover schreef de realityster het nummer 'Laten Gaan', waar zojuist de videoclip van is verschenen.

"Je zou dus kunnen stellen dat het een love song is, maar ik heb het liedje zo geschreven dat het gaat over mijn liefde voor het universum"

"Ik heb dat nummer geschreven toen ik een crush had op een jongen, dat was tijdens de eerste lockdown in april. Ik was net bij hem geweest en ik liep helemaal verliefd naar huis. 'Ik kan je niet laten gaan. Ik zal je never nooit laten staan', zong ik zachtjes. En zo vloeiden de eerste twee zinnen over mijn lippen. Ik realiseerde me ineens dat dit een song was", vertelde Sezer eerder aan RTL Boulevard. 

"Ik begon thuis het nummer uit te schrijven. Je zou dus kunnen stellen dat het een love song is, maar ik heb het liedje zo geschreven dat het gaat over mijn liefde voor het universum (...) De gouden ketting die voorkomt in het nummer staat symbool voor al het materiële dat ik in mijn leven heb. Want daar ben ik natuurlijk ook dankbaar voor."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sezer van Prince Charming vindt alsnog ware liefde

Voor de clip, die hij maakte met BWvisuals, besloot Sezer om zijn 'zussen' op te trommelen, onder wie zijn goede maatjes Tommy, Tim en Marnix, die ook te zien waren in het veelbesproken Prince Charming. "Dat was echt lit, het was superleuk. Ik heb echt veel plezier met de boys gehad en zij vonden het ook geweldig. Het was natuurlijk ook een heel andere setting dan wanneer je aan het filmen bent voor een realityshow", aldus Sezer "Ik was van 's ochtend vroeg tot laat in de nacht bezig met de opnames. Maar het was het helemaal waard. Het was zo leuk met mijn sisters van Prince Charming. In sommige scènes lagen we zelfs half op elkaar, dat was echt hilarisch."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim uit Prince Charming heeft alsnog de liefde gevonden

In de toekomst kunnen de fans nog een hoop nieuwe muziek verwachten: van futuristische urban pop, r&b tot aan in de zomer lekkere summer vibes. Ook is de realityster van plan om Turkse pop/rap-muziek te releasen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!