K3 Beeld © ANP

Ruim 22.000 aanmeldingen voor de nieuwe Klaasje van K3

16 maart 2021 07:45

In totaal hebben 22.690 mensen zich aangemeld om Klaasje Meijer (26) op te volgen K3. Dat heeft Studio 100 dinsdag bekendgemaakt.

"Wij zijn dan ook bijzonder blij dat echt waanzinnig veel mensen zich ingeschreven hebben"

Klaasje maakte op 9 februari bekend na meer dan vijf jaar op te stappen bij K3. Mensen konden zich tot en met maandag aanmelden om haar plaats in te nemen naast Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen. Voor het eerst zijn ook mannen welkom in de zanggroep en die hebben dan ook gehoor gegeven aan de oproep. Van de aanmeldingen is zo'n 30 procent man.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Klaasje Meijer niet van plan solomuziek uit te brengen na K3

Hanne en Marthe zijn verrast door het aantal aanmeldingen. "Het was voor Marthe en mij uiteraard toch een beetje afwachten wat de respons ging zijn op onze oproep aan Vlaanderen en Nederland om zich kandidaat te stellen om Klaasje op te volgen en samen met ons de nog vele K3-plannen vol enthousiasme uit te voeren de komende jaren", laat Hanne weten. "Wij zijn dan ook bijzonder blij dat echt waanzinnig veel mensen zich ingeschreven hebben", zegt Marthe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aan deze strenge regels moet toekomstige K3'tje zich houden

Klaasje, Hanne en Marthe wonnen in 2015 de talentenshow K3 zoekt K3, een talentenjacht die werd gemaakt omdat de toenmalige formatie ermee ging stoppen. Destijds waren er een stuk minder mensen die zich hadden aangemeld om lid te worden van de groep. De teller stond toen op ongeveer 6000.

De kandidaten die zich hebben aangemeld om de opvolger van Klaasje te worden horen binnenkort hoe het verder gaat. Zenders VTM en SBS6 onderzoeken of ze samen, net zoals ruim vijf jaar geleden, een televisieprogramma kunnen maken over de zoektocht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Veel mannen en non-binaire kandidaten melden zich aan als K3-lid

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!