Tabitha Beeld © ANP

Tabitha omarmt haar zwangerschapskilo's: 'Ben er trots op'

17 maart 2021 15:51

Tabitha (28) heeft zichzelf gedurende haar zwangerschap opnieuw leren kennen. "Mijn spiegelbeeld is elke dag weer anders", vertelt ze in de nieuwste editie van tijdschrift '&C'. 

"Ik heb niet het idee dat ik mijn publiek iets verschuldigd ben"

De zangeres vertelt in het blad tot nu toe zo'n twaalf kilo aangekomen te zijn. "Dat zie je ook aan mijn gezicht", aldus de aanstaande moeder. "Ik omarm elke kilo en ben er trots op, maar ik loop heus niet alleen als een modepop met een zwangerschapsglow rond. Dat probeer ik in mijn posts op Instagram ook te laten zien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Tabitha spreekt hoofdrol nieuwe Disney-film in

Wat anderen van haar vinden, daar ligt Tabitha dan ook niet wakker van. Zolang ze zelf maar lekker in haar vel zit. Ze vertelt: "Ik kijk heel liefdevol naar mijn spiegelbeeld, dat heb ik altijd al gedaan. Ook toen ik vroeger op de dorpsschool gepest werd vanwege mijn volle lippen. In die tijd was dat nog geen trend. Nu is het ineens een beauty feature en laten mensen hun lippen volspuiten. Het weerspiegelt voor mij dat ik me nooit laat kleineren door de mening van anderen, het gaat om wat ik zelf vind."

De 28-jarige voelt zich dan ook niet verplicht om dikke lagen make-up te dragen. "Als ik wat opdoe, is het een beetje concealer, rouge of highlighter en wenkbrauwgel. Het is maar net hoe ik me voel als ik opsta", deelt Tabitha haar routine. "Tuurlijk, als de wallen tot op mijn kaak hangen, helpt make-up wel, maar ik heb niet het idee dat ik mijn publiek iets verschuldigd ben. Er zijn veel meisjes die denken dat ze make-up nodig hebben om ergens bij te horen. Dertienjarigen die niet zonder de deur uit durven. Het is bizar. Als je echt blij wordt van een kilo foundation op je gezicht, moet je dat vooral doen natuurlijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tabitha brengt 'slaapliedje' uit voor ongeboren dochter

Tabitha wordt binnenkort niet alleen moeder, ook werd ze onlangs ten huwelijk gevraagd door haar vriend. Naast al het persoonlijke geluk, gaat het de zangeres op werkgebied ook voor de wind. Een kinderdroom komt uit, zo vertelt ze in onderstaande video.

Kinderdroom zangeres Tabitha wordt werkelijkheid

01:26
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Groot verlies voor Tabitha: 'Rust zacht lieve oma'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!