K3 Beeld © ANP

Zoektocht nieuwe Klaasje volgend maand van start

22 maart 2021 12:36

De audities voor het nieuwe lid van K3 beginnen vanaf eind april, begin mei. In Nederland en Vlaanderen zullen zangeressen en zangeressen strijden om een plek in de groep, maakte Studio 100 maandag bekend.

De afgelopen weken hebben in totaal 22.690 mensen zich aangemeld om de opvolger van Klaasje Meijer te worden. Uit dat aantal wordt door Studio 100 een voorselectie gemaakt. Mensen worden voor eind april uitgenodigd voor de audities. Hoeveel deelnemers uiteindelijk voor een jury verschijnen, is nog niet duidelijk. Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen, de twee overgebleven K3-leden, zullen nauw betrokken zijn bij het kiezen van hun nieuwe collega.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze mensen gaan ervoor: worden zij het nieuwe K3'tje?

Kandidaten die door de auditieronde komen, krijgen een plekje in het geplande tv-programma. Zenders VTM en SBS6 onderzoeken of ze samen, net zoals ruim vijf jaar geleden bij K3 zoekt K3, een televisieprogramma kunnen maken over de zoektocht. Daarover wordt binnenkort meer bekendgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruim 22.000 aanmeldingen voor de nieuwe Klaasje van K3

Klaasje maakte vorige maand bekend na meer dan vijf jaar op te stappen. Klaasje, Hanne en Marthe wonnen in 2015 de talentenshow K3 zoekt K3, een talentenjacht die werd gemaakt omdat de toenmalige formatie ermee ging stoppen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!