Bizzey Beeld © ANP

'Doe ik het goed'-meisje van Bizzey ontving nooit royalty's

26 maart 2021 15:13

Menig persoon met een ietwat twijfelachtige muzieksmaak weet meteen welke beat bij de tekst 'Doe ik het goed, papi' hoort. Het gaat hier uiteraard om een van Bizzey's (35) grootste muzikale hoogtepunten tot nu toe: het nummer 'Traag', samen met Jozo (25) en Kraantje Pappie (34). Maar wie is toch het 'Doe ik het goed'-meisje?

"We hebben haar af moeten betalen omdat ze echt niet naar buiten wil komen"

Met talloze hits op zijn naam weet Bizzey als geen ander hoe je iets viraal laat gaan. Het zit ongetwijfeld in hem om ook het 'Doe ik het goed'-meisje groot te maken, maar waarom horen we niks van haar? ParraTV vraagt het de rapper in een nieuwe video. Want voor een videoclip die op dit moment 311 miljoen keer is bekeken, is het toch bijzonder dat deze vrouw nog altijd in de anonimiteit leeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bizzey in bed net zo vunzig als in muziek: 'Ik lik alles'

Bizzey wil niet onthullen wie dé stem is op een van de grootste schuurplaten aller tijden. "We hebben haar af moeten betalen omdat ze echt niet naar buiten wil komen", legt hij uit. "Die wilde low key blijven. Ik heb haar gezegd: volgens mij wordt dit wel een grote track, dus wil je niet gewoon credits? Ze loopt dom royalty's mis. Ik ken haar zus ook goed. Het zijn lieve mensen, dus ik vind het fucked up.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bizzey: 'Ik leerde om hard te werken en geen schulden te maken'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!