Céline Dion Beeld © ANP

Céline Dion onderscheiden met eredoctoraat

27 maart 2021 13:58

Zangeres Céline Dion (52) is een van de artiesten die dit jaar een eredoctoraat in de muziek ontvangt van de School of Music van Berklee College. Het eredoctoraat is een onderscheiding voor artiesten die een buitengewone prestatie in de muziekwereld hebben geleverd.

"Ik voel mij bevoorrecht dat ik me in het gezelschap bevind van de ongelofelijk getalenteerde artiesten die deze onderscheiding in de loop der jaren ook hebben ontvangen."

'Ik ben vereerd om een eredoctoraat te ontvangen van de zeer gewaardeerde Berklee College School of Music', schrijft de 52-jarige zangeres op Twitter. 'Ik voel mij bevoorrecht dat ik me in het gezelschap bevind van de ongelofelijk getalenteerde artiesten die deze onderscheiding in de loop der jaren ook hebben ontvangen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Céline Dion is voormalig manager 13 miljoen dollar verschuldigd

Ook zanger Pharrell Williams, saxofonist Donald Harrison, pianist Andre Watts, Broadway-ster Chita Rivera en gitarist Chad Hugo ontvangen dit jaar de onderscheiding. Berklee College heeft eerder eredoctoraten uitgereikt aan onder anderen Aretha Franklin, Missy Elliott, Justin Timberlake en John Legend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Céline Dion deelt bijzonder bericht op sterfdag echtgenoot

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!