Ellie Goulding Beeld © ANP

Zwangere Ellie Goulding krijgt steun van prinses Eugenie

28 maart 2021 13:03

Ellie Goulding (34) zoekt tijdens haar zwangerschap steun bij prinses Eugenie (31), die eerder dit jaar haar eerste kindje verwelkomde. Dat vertelt de zangeres in een interview met de Britse ochtendkrant 'The Telegraph'. Samen met haar man Caspar Jopling (29) is ze in verwachting van haar eerste kind.

"Ze is heel erg inspirerend, omdat ze het allemaal heel rustig en wijs aanpakt"

"Ze is een geweldige vriendin in dit hele proces", vertelt ze over hun vriendschap. "We hebben eindeloze gesprekken over zwangerschap." Ellie en Eugenie raakten bevriend op de bruiloft van prins William en Catherine, waar de zangeres een optreden gaf. Een paar jaar later stelde Eugenie haar voor aan Caspar, met wie ze in 2019 trouwde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellie Goulding geeft fans eindelijk waar ze jaren op wachtten

De prinses is voor de artiest een bron van inspiratie voor hoe ze deze spannende periode wil aanpakken. "Ze is heel erg inspirerend, omdat ze het allemaal heel rustig en wijs aanpakt", legt ze uit.

Ellie maakte haar zwangerschap in februari bekend met een fotoshoot in Vogue, toen ze al dertig weken zwanger was. "Ik had tijd nodig om alles te bevatten", vertelt de zangeres, die vorig jaar haar vierde album uitbracht. Pas toen ze verhuisden naar hun nieuwe huis voelde het voor haar als een juist moment om iets te zeggen. "Ook had ik toen net een nieuw bad, dat ik heel graag wilde laten zien op de foto's!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellie Goulding in verwachting van eerste kindje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!