Trijntje Oosterhuis Beeld © ANP

Trijntje Oosterhuis verrast fans met nieuwe muziek

02 april 2021 11:02

Ze is nog maar net uit haar rol als Maria gestapt, of Trijntje Oosterhuis (48) brengt een nieuwe ep uit. Op haar plaat 'In de hemel' staan vijf liedjes, waarvan er twee donderdagavond al te horen waren in 'The Passion'.

"Twee liedjes die me zo raakten dat ik op zoek ging naar liedjes die erbij pasten om zo de muzikale schijf van vijf compleet te maken"

'The day after… The Passion en door!', schrijft de zangeres. De nummers 'In de hemel' en 'Zonen' waren donderdag al te horen bij het populaire televisiespektakel The Passion, waar bijna 2,6 miljoen mensen naar keken. Ook onder anderen Freek Bartels, Rob Dekay en Leo Alkemade waren te zien in de muzikale vertelling van het lijdensverhaal van Jezus.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Rob Dekay na optreden The Passion: 'Durf de reacties niet te lezen!'

Oosterhuis zegt heel benieuwd te zijn wat iedereen van de nieuwe plaat vindt. 'Twee liedjes die me zo raakten dat ik op zoek ging naar liedjes die erbij pasten om zo de muzikale schijf van vijf compleet te maken.' Zondag geeft de zangeres een livestreamconcert vanuit Felix Meritis in Amsterdam. Kaartjes daarvoor kosten 3 euro.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!