Merol Beeld © ANP

Melkweg strikt zangeres Merol voor reeks proefconcerten

08 april 2021 16:19

De Melkweg in Amsterdam heeft Merol, Kevin en Hang Youth weten te strikken voor een optreden tijdens de proefevenementen van de overheid. Dinsdag maakte het kabinet bekend dat onder andere poppodia en theaters weer voorzichtig bezoekers mogen ontvangen. Alle bezoekers moeten wel een negatieve sneltest kunnen laten zien.

Ook poppodium Paradiso maakte donderdag de line-up bekend. Daar staan Thijs Boontjes, Altin Gün en Sor op de planning. De kaartverkoop voor alle concerten, die van 28 tot en met 30 april zijn, begint vrijdag.

Eerder kondigden verschillende poppodia, waaronder Tivoli, Gebouw T, Doornroosje en De Spot, de line-up al aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Merol drijft de spot met Anna Nooshin

Deze week werd ook bekend dat de 3FM Awards met publiek worden uitgereikt in Tivoli. Anders dan bij de andere proefevenementen gaat het hier om een Fieldlab-pilot, waarbij dus ook onderzoek wordt gedaan naar de bewegingen van bezoekers. Tijdens de show treden Son Mieux en The Vices op. Andere optredens van Chef’Special met het Metropole Orkest, Krezip, Nana Adjoa en Froukje zijn al eerder opgenomen en worden op schermen vertoond. Ook DI-RECT treedt op tijdens de 3FM Awards. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

DI-RECT en Eefje de Visser grote winnaars Edison Popprijzen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!