Ladies of Soul Beeld © ANP

Ladies of Soul verplaatsen show naar later dit jaar

16 april 2021 11:45

Het jaarlijkse concert van de Ladies of Soul wordt verplaatst naar 29 oktober 2021. Hun optreden in de Ziggo Dome stond gepland op 2 juli, maar de dames vrezen op die datum door de coronacrisis niet het optreden te kunnen geven dat zij zouden willen.

Ladies of Soul bestaan uit Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace. "Zoveel mensen hebben echt behoefte aan een mooie, volwaardige avond uit", stelt Rombley. "Voor een grote show zoals wij die graag zien en de beleving die wij willen bieden, moeten we helaas nog even geduld hebben. Het voordeel is dat we nog meer tijd hebben om nog meer te gekke details toe te voegen aan de show, waardoor het dak er dubbel zo hard af vliegt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Berget Lewis over afvalrace: 'Ik wil gezond oud worden'

Het is de tweede keer dat de show wordt verplaatst. In eerste instantie zou het concert plaatsvinden in november 2020. De tickets voor die oorspronkelijke show blijven geldig voor het concert op 29 oktober. Kaartkopers ontvangen vrijdag een e-mail met meer informatie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

538 waarschuwt voor oplichters kaarten Koningsdagfeest

Edsilia Rombley hoeft zich tot het concert in ieder geval niet te vervelen: ze presenteert het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Wij gingen met haar een outfit shoppen, zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!