Lance Bass Beeld © Getty Images

*NSYNC-zanger Lance Bass te zien in Netflix-show The Circle

16 april 2021 14:46

Een nieuwe deelnemer zorgt voor opwinding en onzekerheid in 'The Circle'. Niemand minder dan *NSYNC-zanger Lance Bass (41) is namelijk een van de deelnemers. Althans, daar lijkt het op...

"Ik ken Lance Bass beter dan Lance Bass denkt dat ‘ie Lance Bass kent"

Tijdens de ultieme social media-game kun je namelijk zijn wie je wilt zijn. De kandidaten krijgen elkaar gedurende hun verblijf niet te zien en kunnen enkel communiceren in chats via The Circle. Het is dan ook niet Lance zelf die zijn intrek neemt, maar zijn assistent: de 42-jarige Lisa uit Los Angeles.

Lisa werkt al ruim veertien jaar voor de *NSYNC-ster en ze is er dan ook heilig van overtuigd dat ze de anderen kan doen geloven dat ze daadwerkelijk met de zanger praten. "Ik kan mensen er zeker van overtuigen dat ik Lance ben. Ik ken Lance Bass beter dan Lance Bass denkt dat ‘ie Lance Bass kent." Daarnaast hoopt Lisa dat de andere deelnemers geïmponeerd raken, zodat ze vrij spel heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Too Hot To Handle-babe Chloe in nieuw seizoen The Circle

Oké, geen Lance dus. Wel verschijnt de zanger nog even in een kort filmpje dat hij speciaal voor 'Giggles', zijn bijnaam voor Lisa, heeft opgenomen. "We missen je zo erg. Je zei dat je nooit beroemd wilde worden, maar kijk je nu eens gaan! Ik denk dat ik straks jouw assistent moet worden als je terug bent, dus zorg dat je die ton mee naar huis brengt."

Dankzij Lisa telt The Circle nu twee bekende sterren. Niemand minder dan de uitbundige Chloe van Too Hot To Handle is namelijk ook te zien in het realityformat, dat een combinatie is van Big Brother en Catfish. De vraag is alleen: geloven de andere deelnemers dat ze het echt is?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Circle type message: eerste vier afleveringen nu te zien bij Netflix

De eerste vier afleveringen van The Circle zijn nu te zien op Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!