Miss Montreal Beeld © ANP

Miss Montreal over debuut The Streamers: 'Soort schoolreisje'

16 april 2021 18:08

Sanne Hans (36), ofwel Miss Montreal, twijfelde geen seconde toen ze werd gevraagd om lid te worden van supergroep The Streamers. Tot nu toe bevalt het de zangeres prima, ook al heeft ze nog geen optreden met de band gehad. 'Het is net een soort schoolreisje', zegt ze tegen ANP.

"We doen allemaal wel iets wat helemaal niet bij ons past"

Vorige maand was het eerste livestreamconcert van The Streamers, waarvan onder anderen Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Davina Michelle en Suzan & Freek deel uitmaken. Nu staat op Koningsdag de tweede digitale show gepland bij de stallen van Paleis Noordeinde. Voor Miss Montreal is dat haar debuut. "Het is leuk om met al je collega's iets compleet anders te doen en dat we nu echt een band zijn, een hele grote band. Het is alleen maar samen lol maken en mooie muzikale momenten delen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koninklijke familie ook zelf los in achtertuin bij The Streamers

Ook tijdens de show op 27 april zingen de artiesten van The Streamers samen nummers, in verschillende samenstellingen. Sanne wil nog niets verklappen, maar gaat wel uit haar comfortzone. "Er zitten liedjes bij waarvan je denkt: huh? We doen allemaal wel iets wat helemaal niet bij ons past."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koninklijk paar nodigt The Streamers uit voor koningsdagconcert

Hoewel de zangeres al meerdere livestreamconcerten heeft gedaan, voelt dit Koningsdagconcert heel anders. "Ik ben daar wel echt met mijn vrienden. Het is meer alsof je echt samen op een soort schoolreisje bent. En dan ook nog op een heel mooi podium, met mooi licht en een geweldig uitzicht. Ik kan daar alleen maar van genieten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Guus over The Streamers: 'Deze wereldavond verdient een vervolg'

Maan en Nick Schilder maakten bij het vorige optreden van The Streamers indruk met hun duet. Ze vertelde erover bij RTL Boulevard:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!