Boef Beeld © ANP

Rapper Boef over nieuwe relatie: 'Wil het deze keer echt laten lukken'

21 april 2021 07:22

Rapper Boef is sinds een aantal maanden weer gelukkig in de liefde nadat hij vorig jaar zijn verloving met Selma Omari verbrak. Zijn nieuwe vriendin houdt hij het liefst voor de media verborgen, maar de 28-jarige maakt voor één keer een uitzondering in het tijdschrift van Linda de Mol (56).

"Ik wil gewoon dat harmonieuze gezin"

In de nieuwe editie van LINDA. vertelt de rapper dat hij nu acht maanden samen is met zijn nieuwe vlam. Veel meer wil hij niet over haar kwijt, omdat zijn vorige relatie volledig in de soep is gelopen door invloed van de media. "Ik wil het deze keer echt laten lukken", aldus Boef.

De tortelduifjes kennen elkaar wonder boven wonder niet via social media of een datingapp, maar Boef trok op een avond de stoute schoenen aan toen hij haar zag zitten in een restaurant. Hij stapte op haar af en de rest is geschiedenis. "Ook wel leuk dat het een keertje niet via Instagram of Snapchat ging."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rapper Boef is opnieuw gelukkig in de liefde

Dat ze meteen wist wie hij was, was voor de rapper geen probleem. Volgens hem ontkomt hij daar bijna niet meer aan. Wat hij zo leuk aan haar vindt, is dat ze totaal niet materialistisch is. Boef vertelt: "Als ik een mooi Louis Vuitton-schoentje voor haar koop, draagt ze ze wel, maar het boeit haar echt niet. Ze is Belgisch, studeert pedagogiek en wil een eigen nagelsalon."

Daarnaast wil de 21-jarige dolgraag moeder worden - iets wat Boef ook zeker wil, maar omdat hij zeker wil weten dat ze voor altijd samenblijven neemt hij de tijd om te zorgen dat ze er allebei helemaal klaar voor zijn. "Ik wil gewoon dat harmonieuze gezin."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rapper Boef en Ali B officieel uit elkaar

Het hele interview is vanaf woensdag 21 april te lezen in de nieuwe editie van LINDA..

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!