Laatste tickets Lowlands binnen 3 seconden uitverkocht

22 april 2021 20:34

De laatste 1.500 kaarten voor Lowlands zijn donderdagavond binnen drie seconden verkocht. Dat laat een woordvoerder van het festival in Biddinghuizen weten aan het 'ANP'.

De kaartverkoop begon om 20.00 uur. Iedere klant mocht maximaal vier kaarten bestellen. De kaarten waren beschikbaar gekomen nadat een aantal mensen een terugbetaling had aangevraagd voor zijn ticket voor de editie van 2020. Die was binnen een aantal uren uitverkocht maar ging vanwege de coronapandemie niet door. Het overgrote deel van de festivalgangers heeft zijn ticket bewaard, maar een beperkt aantal was dus weer vrijgekomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lowlands-directeur blij met proeffestival: 'Mensen gingen los'

Lowlands vindt plaats van 20 tot en met 22 augustus op het festivalterrein in Biddinghuizen. De organisatie gaat ervan uit dat het festival kan doorgaan, maar houdt er tegelijkertijd rekening mee dat het opnieuw moet worden verplaatst. Lowlands is niet alleen afhankelijk van de coronamaatregelen in Nederland, maar ook van die in het buitenland waar een deel van de artiesten vandaan moet komen. Ook wordt rekening gehouden met extra eisen die de overheid stelt aan het bezoek van festivals.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Organisatie Lowlands kondigt eerste namen line-up aan

Op het affiche voor de komende editie staan Stormzy, The Chemical Brothers, Liam Gallagher, Balthazar en Yungblud. Ook Lianne La Havas, The Opposites, Typhoon, Eefje de Visser, Altın Gün en Froukje treden op.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!