Selena Gomez Beeld © ANP

Selena Gomez vraagt regeringsleiders om coronavaccins te doneren

24 april 2021 22:32

Selena Gomez (28) heeft zaterdagavond op Twitter een aantal regeringsleiders opgeroepen om geld of coronavaccins te doneren om daarmee armere landen te helpen. De zangeres doet dat in het kader van het VAX LIVE-benefietconcert dat op 8 mei wordt gehouden.

Tijdens het livestreamconcert, dat Selena bovendien presenteert, worden onder meer wereldleiders en overheden opgeroepen geld te doneren zodat ook arme landen voldoende coronavaccins krijgen. Daarnaast moet het evenement mensen aansporen zich te laten vaccineren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amerikaanse sterren verbinden zich aan coronabenefiet

De Amerikaanse zangeres nam zaterdag op Twitter al een voorschot op het coronabenefiet. Ze richtte haar tweets onder meer direct aan de Spaanse premier Pedro Sánchez, zijn Italiaanse collega Mario Draghi en presidenten Emmanuel Macron (Frankrijk) en Joe Biden (VS). Ook Ursula von der Leyen van de Europese Commissie werd getagd met de vraag of ze wilde helpen.

Tijdens het concert VAX LIVE: The Concert to Reunite the World treden ook diverse artiesten op waaronder Jennifer Lopez, Foo Fighters, H.E.R. en Pearl Jam-zanger Eddie Vedder. Het optreden is te zien op de Amerikaanse zenders ABC en CBS en via YouTube.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Selena Gomez twijfelt om te stoppen met zingen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!