Joshua Nolet Beeld © ANP

Coronaversie In Your Arms van Chef'Special valt in de smaak

25 april 2021 13:25

Chef'Special heeft zaterdagavond goed gescoord met de Nederlandstalige coronaversie van hun hit 'In Your Arms'. Kijkers lieten op sociale media massaal weten geraakt te zijn door het liedje 'Weer Een Arm' dat de band speelde in het tv-programma 'Even Tot Hier'. De Haarlemse groep vindt het leuk dat er zo enthousiast is gereageerd.

"We wilden met ons optreden iedereen die het in deze tijd moeilijk heeft steunen en daarom is het mooi om te merken dat deze versie"

In de Nederlandse versie zingt zanger Joshua Nolet over de dingen die iedereen nog steeds mist en die anders zijn in coronatijd. 'Alles gaat weer bewegen, maar ik wil nu nog alleen weer een arm om me heen. Weer een arm om me heen. Weer wat ruimte gekregen, ik mis nu nog alleen weer een arm om me heen', luidt het refrein.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chef'Special stelt concerten met een jaar uit door corona

Chef'Special werkte graag mee aan het satirische nieuwsprogramma van Niels van der Laan en Jeroen Woe. "We wilden met ons optreden iedereen die het in deze tijd moeilijk heeft steunen en daarom is het mooi om te merken dat deze versie, waarvan de tekst is herschreven door Niels en Jeroen, zoveel positieve reacties krijgt", laat de band weten aan het ANP.

Hoewel de reacties op het nummer positief zijn, liggen er nog geen plannen om het liedje uit te brengen. "Maar dat kan natuurlijk altijd nog veranderen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chef'Special grote winnaar 3FM Awards, uitreiking met publiek

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!