Afrojack Beeld © Getty Images

Afrojack, David Guetta en Armin van Buuren op fysieke editie AMF

29 april 2021 16:58

Het AMF (Amsterdam Music Festival) vindt, als de coronamaatregelen het inderdaad toelaten, dit jaar weer fysiek plaats. Onder anderen Afrojack (33), David Guetta (53), Armin van Buuren (44) en Tiësto (52) treden op 16 oktober op in de Johan Cruijff ArenA, maakte de organisatie donderdag bekend.

"We houden de laatste ontwikkelingen nauw in de gaten en zullen er alles aan doen om het evenement veilig te organiseren"

AMF is normaal gesproken het grootste publieke evenement tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Ook dit jaar wordt er de DJ Mag Top 100 onthuld en de bijbehorende award voor de beste dj van de wereld uitgereikt. Vorig jaar vonden ADE en het festival vanwege de coronapandemie digitaal plaats.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Afrojack, Glennis Grace en Wulf in grote finale songfestival

Organisatoren ALDA en Insomniac hebben er vertrouwen in dat AMF dit jaar met publiek kan worden gehouden. "We houden de laatste ontwikkelingen nauw in de gaten en zullen er alles aan doen om het evenement veilig te organiseren. Zo openen we onze deuren eerder voor een exclusieve pre-show set van Afrojack’s techno alias Kapuchon, om onder anderen de inloop van het publiek beter te reguleren en een deel van het publiek een extra uur feest te geven", aldus Allan Hardenberg, oprichter en directeur van festivalorganisator en promotor ALDA.

De kaartverkoop voor het festival begint maandag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Davina Michelle spoorloos bij The Streamers: 'Waar is ze?'

Armin van Buuren deed afgelopen dinsdag alvast een testronde tijdens de livestream van The Streamers. Zelfs de altijd kritische Rob Goossens heeft genoten van het optreden, zo vertelt hij in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Armin van Buuren voelt een warme band met Willem-Alexander

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!