Beeld © ANP

Tino Martin maakt valse optreden goed met duet Guus Meeuwis

7 mei 2021 16:40

Zo zie je maar weer: na regen komt zonneschijn. Tino Martin (37) is volop in het nieuws na zijn valse optreden tijdens het Bevrijdingsfestival. Dat optreden lijkt hij nu helemaal goed te maken met het duet dat hij met Guus Meeuwis (49) heeft uitgebracht. Het nummer 'Vrienden' wordt door zijn fans goed ontvangen.

"Goed gedaan, Tino"

De muzikale samenwerking met Guus Meeuwis kan Tino de nodige positieve pr opleveren na het Bevrijdingsdag-debacle. Zijn fans laten hem in ieder geval niet vallen. Hoewel het nummer nog maar net online te beluisteren is, zijn de eerste positieve reacties op het zuivere optreden al achtergelaten. 

'Prachtig weer, aan elkaar gewaagd deze stemmen. Vind het geen Tino-nummer maar dat hoeft ook niet altijd, des te meer horen we maar weer hoe allround Tino is', luidt een van de reacties. 'Wat een vrolijk nummer, goed gedaan, Tino', schrijft iemand anders.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tino Martin biedt excuses aan voor optreden Bevrijdingsfestival

Er stonden op 5 mei meerdere optredens van Tino gepland tijdens het Bevrijdingsfestival. De organisatie besloot om na zijn eerste live-optreden de stekker eruit te trekken. De reden bleef onbekend, hoewel het mogelijk iets te maken had met de toestand waarin Tino zich bevond. Na het optreden bood de volkszanger zijn excuses aan via social media.

Tino schreef onder andere het volgende: 'Ik was enorm enthousiast en erg gretig om eindelijk weer eens te mogen optreden. De afgelopen weken was ik echter geveld door het coronavirus waarvan ik flink ziek ben geweest, maar dacht redelijk hersteld te zijn. De gevolgen en nasleep daarvan (o.a. met oorsuizen) heb ik toch zwaar onderschat. Vandaag kwamen die gevolgen helaas pijnlijk naar voren tijdens mijn optreden, dat daardoor verre van vlekkeloos verliep. De oorsuizingen in combinatie met mijn sterk verminderde (zang)conditie door het coronavirus bleken een negatieve impact te hebben op het optreden en dat betreur ik zeer.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tino Martin over breuk met vriendin vorig jaar: 'Heb de boel verkloot'

Rob Goossens deed in de 5 mei-uitzending van RTL Boulevard een paar pittige uitspraken over de zanger. Zo suggereerde Rob dat Tino misschien wel beneveld was. Inmiddels heeft hij zijn woorden teruggenomen, zoals je in onderstaande video kunt zien. 

Rob neemt woorden over Tino Martin terug: 'Kan niet hardmaken'

01:17